Computing Cyprus, Web pages, Private Lessons for ECDL and Programming in Pascal, Software Development, Repairing computers located in Paphos Cyprus.

Sunday, July 1, 2012

Προγράμματα

Το πρόγραμμα είναι μια σειρά από εντολές για την εκτέλεση μιας συγκεκριμένης εργασίας.  Η ομάδα Computing Cyprus δημιουργεί κυρίως λογισμικά τα οποία είναι ιδανικά για μια μεσαία επιχείρηση.  Η αξιοποίηση των εφαρμογών  όπως Access και Filemaker μας επιφέρει θετικά αποτελέσματα στην δημιουργία λογισμικού.  Έχει μεγάλες δυνατότητες, χαμηλό κόστος δημιουργίας και χαμηλό κόστος συντήρησης. Η ομάδα μας δημιουργεί προγράμματα χαμηλά σε κόστος και συντήρηση βασισμένα στην Microsoft Access. Το μεγάλο κέρδος των προγραμμάτων αυτών είναι η φιλικότητα προς τον τελικό χρήστη, προς τον υπάλληλο που θα το χρησιμοποιεί (δουλεύει σε οικείο για αυτόν περιβάλλον, στο περιβάλλον του Microsoft Office).  Η ομάδα Computing Cyprus δημιουργεί Visual Studio και Filemaker λογισμικά για τους πιο απαιτητικούς.  Προγράμματα που συνδυάζουν την χρήση PC, MAC, iPhone, iPad.  Η ομάδα Computing Cyprus δημιουργεί Web based λογισμικά για αυτούς που θέλουν να έχουν πρόσβαση στο λογισμικό από τον παγκόσμιο ιστό.  Το πιο αξιοθαύμαστο όμως είναι ότι η Computing Cyprus μελετά και προτείνει λύσεις στον πελάτη.  Συζητά μαζί του και του προτείνει χρήση τεχνολογιών που υπάρχουν.  Μετά από μελετή καθωρίζει μαζί με τον πελάτη τον τρόπο και την οδό που θα ακολουθηθεί από την αρχή.  Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός...
"Δεν θα δημιουργήσουμε στον πελάτη ποτέ πρόγραμμα δημιουργίας εγγράφου.  Υπάρχει το Microsoft Word το Open Office Writer κτλ. Σε μια τέτοια περίπτωση θα τον συμβουλεύσουμε και θα τον μάθουμε να το χρησιμοποιεί." 
Δανιήλ Χρίστου ιδρυτικό μέλος της Computing Cyprus.

0 comments:

Post a Comment

99409199, christou.daniel@gmail.com